piatok 26. júla 2013

Ryba s rajčinovou pokrievkou.

Keď pripravujem ryby, hľadám recepty a pripravujem ju tak, aby som ju trápila tepelnou prípravou čo najkratší čas. Tento recept je jeden z tých, kedy príprave venujem krátky čas, ale výsledok je viac ako uspokojivý...


čo treba:
kúsky bielej ryby
rajčiny
cesnak
kúsok čili papričky
soľ, korenie, olivový olej
bazalka

Rybu som umyla, osušila, osolila, okorenila.
V mixéri som nechala rozmiešať na kašičku rajčiny s cesnakom, čili, olejom a podľa chuti dosolila.
"Pesto" som vyliala na rybu a na 180 stupňoch som nechala piecť 15 minút.
K rybe sme mali pár nových malých zemiakov a veľa čerstvej zeleniny. Ideál obed na toto ročné obdobie.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára