nedeľa 30. novembra 2014

Prvy videoblog. Vychytavka novembra.

Už dlhšie koketujem s myšlienkou, že sa pustím do videí. Chcela som začať s nahrávaním receptov, ale predsa len, potrebujem sa naučiť pracovať s Movie Makerom a preto idem na to postupne.
Nahrala som vám na video pár vecí, ktoré ma dostali alebo nadchli v priebehu novembra. Vybrala som len zopár, nech vás tu hneď na začiatok nepohltím 30 minútovým monológom...












Najskôr odkaz na Sushi bar Zen. Mimochodom, pokiaľ ste naozaj na exotiku, ponúkajú aj bodysushi.
http://www.sushizen.sk/

Jogurtovo malinová tyčinka z DM. Slovenskú verziu som nenašla, tak aspoň v pôvodnej nemeckej verzii.
http://www.alnatura.de/Alnatura%20Produkte/Produktsuche/Bio-Himbeer-Joghurt-Schokoriegel-45g

Casa mia- nábytok a doplnky. Choďte sa tam určite aspoň pozrieť, keď už pre nič iné, nechajte sa inšpirovať možnými kombináciami bytového dizajnu, nastretých stolov alebo zariadených izieb.
http://www.casamia.sk/

Bobkový list mám z obchodu.

Plyšová deka z H&M Home. Obchod, ktorý konečne dorazil aj na Slovensko. http://www.hm.com/sk/department/HOME

To najlepšie nakoniec. Kuchyňa lidla a ich kuchárska kniha.
http://kuchynalidla.sk/

Pri nahrávaní videa som bola geniálne vystresovaná a nervózna, predsa len, rozprávať sa s foťákom a pritom si predstaviť vás všetkých, ktorí to vzhliadnete je super dôvod, prečo mať pred takýmito vecami rešpekt.
Na druhej strane sa mi te veľmi zapáčilo. Preto chcem pokračovať aj ďalej, byť k vám možno o trochu bližšie, nie len cez písané ale aj hovorené slovo, nech vidíte, kto za týmto blogom stojí, nezostávať v prílišnej anonymite.

Chcela by som ešte podotknúť jednu vec. S nikým z vyššie spomínaných nemám dohodnutú reklamu, či už platenú alebo neplatenú. Je to iba môj subjektívny názor na veci, ktoré sa mi zapáčili tento mesiac. Preto to prosím berte ako môj názor, nie diktát alebo publicitu.

Prosím vás, čo sa vám páči/nepáči na tomto mojom prvom video počine?

Vďaka za každý jeden názor.

A samozrejme aj za pozretie.

1 komentár: