sobota 27. decembra 2014

Darček na december.

Máme po Vianociach. Som sa ale rozhodla, že si to darovacie obdobie trochu predĺžime, mám tu pre vás nový darček na tento mesiac. Túto kuchársku knihu.


Ježiško mi doniesol druhú, takže túto posúvam ďalej.

Podmienky sú jednoduché a v podstate rovnaké, ako predtým. Stačí, ak:
-si lajkol/lajkla fanúšikovskú stánku môjho blogu na facebooku (odkaz nájdete TU)
- ak zdieľaš na svojom facebook profile odkaz tohto článku.

Výhercu/výherkyňu zverejním tu v silvestrovskú stredu 31.12.

Darček posielam Petrovi M., ozvem sa cez facebook.

streda 10. decembra 2014

Prezentácia nórskeho lososa.

Tak ako minulý rok, plus mínus o takomto čase, sa mi podarilo dostať sa na prezentáciu nórskeho lososa. Nebola by som to ja, keby som neurobila hneď jeden veľký fail na začiatok. Zmýlila som si totižto Sheraton s Carltonom.

Prišla som ako správne vychované dievča o 10 minút skôr do Carltonu, že teda poďme sa pozrieť na tú rybku. A nikde nikoho. Tak som tam začala burcovať recepciu, že haló, ja som tu na tú prezentáciu, tak prosím vás, kam mám ísť.
Personál na mňa trošku divne pozeral, či som si istá, že som tu naozaj správne. Tak som s veľkým presvedčením, že som naozaj na správnom mieste (áno, všetci sú blázni, len ja som lietadlo), vytiahla mobil, že aha, veď tu to mám v mailoch, na pozvánke je váš hotel predsa. A hľa, tam svietil Sheraton. Tak som sa s decentným previnilým úsmevom zvrtla na podpätku a utekala preč.

Našťastie tieto dva hotely nie sú od seba príliš ďaleko, takže som na akciu prišla asi 5 minút pozadu. Nič sa nestalo, divadlo sa ešte nezačalo...


sobota 6. decembra 2014

Kakaový koláč so škoricou.

Dnes ráno chodil Mikuláš. Dúfam, že ste si každý v čižmičke/topánočke našli nejakú tú dobrotu.
Ja sa priznám, ja nie. Totižto takto. Mikuláša som poprosila, či by mi namiesto sladkostí mohol doniesť knihu. Logistika obchodu zlyhala a kniha nestihla prísť. Celkom zvláštny pocit to ráno bol, keď som si v topánke nič nenašla. Ale tak radšej neskoro ako nikdy.
Napriek tomu, že nám to takto nezdarne vypálilo, som pre Mikuláša pripravila koláč. So škoricou, čokoládou, džemom, orechami, brusnicami. Proste taký, ktorý už prinesie vianočnú náladu, ktorá sa k nám nezadržateľne blíži...